Aktuális hírek

A Hexagon Geospatial és a Huawei közös csapat bemutatták az Okos Város megoldásokat a CeBIT 2017 rendezvényen

A Hexagon Geospatial büszkén jelentette be, hogy a Huawei-el közös csapatot alkotva Hannoverben, Németországban a CeBIT2017 Konferencián együtt bemutatták az Okos Városok fejlesztéséhez szükséges megoldásaikat. Huawei, az Információ és Kommunikáció technológia...

Geomedia Termékcsalád

Intergraph GeoMedia termékcsalád. Világszínvonalú technológia térbeli (földrajzi) adatok gyűjtésére, hagyományos térképek, légi- és űrfelvételek vektorizálásával, leíró- és metadadtok összerendelésével. Az adatok tematikus elemzése és publikálása.

MGCP/GIPS

A Többnemzeti Térinformatikai Együttműködési Program (MGCP) keretében a Magyar Köztársaság Honvédelmi Minisztériuma kötelezettséget vállalt 27 db 1*1 fokos területet lefedő, nemzetközi békefenntartói küldetésekhez is felhasználható katonai térképi adatázis elkészítésére. Az adatgyűjtés és ellenőrzés a Tekiré Kft. által forgalmazott Intergraph Geo-Intelligence Production System (GIPS) rendszerrel történik Magyarországon.

Közműszektor

Közműszektor

A Tekiré Kft. fő profilja térképalapú informatikai rendszerek fejlesztése kis, nagy és regionális közműszolgáltatók számára. A fejlesztések Intergraph G/Technology és FRAMME környezetre épülnek.

BI for Public Safety

Nyomozás során felmerült Önben, hogy jó volna ha mérhetetlenül nagy és összetett bűnügyi adatbázisokból valaki az összefüggéseket és a tendenciát automatikusan megmutatná? Az Intergraph BusinessObjects megoldásait integrálta rendvédelmi rendszereibe, amivel nem csak közvetlen adatkapcsolatra épülő jelentéseket készíthet, hanem adatbányászati eszközeivel bonyolult összefüggéseket is gyorsan észrevehet.

I/CAD

I/CAD

Az irányítóközpontok hatékony működése biztosítja a bevetési egységek számára a gyors kiérkezés lehetőségét. Ezen gyors reagálás pedig emberéletek megmentését jelentheti. Ma már informatikai, térinformatikai támogatás nélkül lehetetlen egy hatékony és gyorsan reagáló mentő- vagy katasztrófavédelmi szolgálatot megszervezni. Az Intergraph I/CAD (Computer-Aided Dispatch) bevetés - irányítási rendszere erre nyújt megoldást, hiszen biztosítja az összes olyan szükséges informatikai eszközt, ami egy korszerű irányítóközpontban ma már elengedhetetlen.

Fotogrammetria

Fotogrammetria

Ismerkedjen meg az Intergraph által kínált komplex fotogrammetriai megoldásokkal, egészen a digitális légi kamaráktól a képfeldolgozásig!