Aktuális hírek

A Hexagon Geospatial és a Huawei közös csapat bemutatták az Okos Város megoldásokat a CeBIT 2017 rendezvényen

A Hexagon Geospatial büszkén jelentette be, hogy a Huawei-el közös csapatot alkotva Hannoverben, Németországban a CeBIT2017 Konferencián együtt bemutatták az Okos Városok fejlesztéséhez szükséges megoldásaikat. Huawei, az Információ és Kommunikáció technológia...

GeoMedia Professional szoftver

A leghatékonyabb integratív térinformatikai adatgyűjtő eszköz

GMP_1_bA GeoMedia Professional rendelkezik a GeoMedia teljes funkcionalitásával, valamint azon felül intelligens térbeli adatnyerési és szerkesztő eszközökkel. A GeoMedia "Pro" (ahogy a térinformatikusok nevezik) a GeoMedia rugalmas, skálázható, nyílt szabványokat használó alapjaira épült. Az adatgyűjtés és szerkesztés, valamint a GIS adatbázisok implementációjához kifejlesztett, nélkülözhetetlen kiegészítő eszközök biztosítják a jelentős termelékenység növekedést a GeoMedia-hoz képest. A CAD-szerű környezet termelékenységét és a GIS funkcionalitását ötvözve a GeoMedia Professional tiszta, pontos adatnyerést biztosít már az alapadat feldolgozás első körében.

Az egyedülálló adatszerver eszközök segítségével lehetséges minden GIS ipari szabványnak megfelelő adatformátum konverzió nélküli elérése. A GeoMedia Pro élő, egyidejű kapcsolatokat biztosít különböző - akár SQL, vagy Oracle adatbázisba szervezett - GIS adattárházhoz. A GeoMedia Professionalban az adatelőállítás és elemzés teljes eszközkészlete rendelkezésre áll.

Összefoglalva: A GeoMedia Professional az iparág legjobb eszközeinek az ötvözete, kifejezetten a nagyértéket képviselő térbeli adatok hatékony kezelésére tervezve.


A GeoMedia Pro egy teljesen újszerű un. katalógus eszközkészletet kínál a szabványosított térbeli metaadatok megjelenítésére és lekérdezésére. A GeoMedia Catalog az FGDC metaadat szabványon alapul, és támogatja az ISO-19115 metaadat rekordok exportját is. Az új “Catalog Explorer” minden GeoMedia felhasználó számára lehetővé teszi az intézményi Catalog adatbázisok lekérdezését. Ezekből elérhetők a felhasználók következő projektjéhez kapcsolódó rétegek, képek, így felkészültebbek lehetnek az operátorok.

Ha további információkra van szüksége a termékeinkről és megoldásainkról írjon emailt a sales@tekire.hu címre.

Megosztom:   Hozzáadás a Delicious-hoz Hozzáadás az Facebook-hoz Hozzáadás a Twitter-hez Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Hozzáadás a Technorati-hoz Hozzáadás a Myspace-hez Hozzáadás a Yahoo-hoz Hozzáadás a Startlap-hoz Hozzáadás az IWIW-hez