Aktuális hírek

A Hexagon Geospatial és a Huawei közös csapat bemutatták az Okos Város megoldásokat a CeBIT 2017 rendezvényen

A Hexagon Geospatial büszkén jelentette be, hogy a Huawei-el közös csapatot alkotva Hannoverben, Németországban a CeBIT2017 Konferencián együtt bemutatták az Okos Városok fejlesztéséhez szükséges megoldásaikat. Huawei, az Információ és Kommunikáció technológia...

GeoMedia WebMap Professional szoftver

Vékony kliens, mint nagy teljesítményű GIS munkaállomás

A GeoMedia WebMap Professional a GeoMedia WebMap teljes funkcionalitását nyújtja, ugyanazokból a szoftverkomponensekből áll, de kiterjesztett adatszerver és elemző eszközkészlettel szállítjuk.

Legfontosabb tulajdonságok

Írható/olvasható adatszerverek

Az interoperabilitási mérőszám a WebMap Professionalt a WebMappal összevetve még nagyobb, mivel ebben a termékben írható adatszerverek is rendelkezésre állnak a relációs adatbázis-kezelőkhöz. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó elkészítheti a weboldalát a WebMap Professional segítségével, és aztán elérheti, nézetet generálhat, de még szerkesztheti is az adatot akár Oracle-ben, akár Microsoft SQL Serverben vannak az adatok tárolva.

Vonalas hálózatok elemző eszközei

webmapproA WebMap nagy teljesítményű elemző eszközei ebben a szoftverben kiegészülnek az elsősorban közlekedési rendszerekben használt vonalas elemzési képességekkel. Egy hálózaton belül útvonal-számításra van lehetőség különböző peremfeltételek alapján (legrövidebb út, leggyorsabb út, stb.). Az úthálózat elemein on-the-fly dinamikus szegmentáció hajtható végre a szoftverben definiálható LRS (Linear Referencing System) alapján. Ez azt jelenti, hogy bár az úthálózat a tároláshoz topológiai alapon szegmentált, lehetőség van arra, hogy a hálózatot dinamikusan más típusú rendezőelvek alapján szegmentáljuk, ha az ahhoz kapcsolódó leíró adatok, vagy geometriai információk rendelkezésre állnak (mikor volt utoljára újraaszfaltozva, hány sávos az útpálya, van -e szalagkorlát, stb.) Ezek az adatok akár másik adatbázisban, és eltérő formátumban is lehetnek tárolva. Lehetőség van a vonalas hálózat elemzésére egyesítő, metsző és különbség rétegek létrehozásával is.

Előre beépített alkalmazások

A GeoMedia WebMap Professionalt az Analyst nevű előre beépített web alkalmazással szállítjuk. Ez a teljes körű funkcionalitással ellátott Java kliens alkalmazás használatával az intranetes felhasználók bonyolult GIS elemzéseket készíthetnek. Az Analyst biztonságos felhasználó belépést, távoli adminisztrációt, és megnövelt teljesítményt kínál az intelligens mozaikolással és az adatok kliens oldali cache-elésével.

Megosztom:   Hozzáadás a Delicious-hoz Hozzáadás az Facebook-hoz Hozzáadás a Twitter-hez Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Hozzáadás a Technorati-hoz Hozzáadás a Myspace-hez Hozzáadás a Yahoo-hoz Hozzáadás a Startlap-hoz Hozzáadás az IWIW-hez