Aktuális hírek

A Hexagon Geospatial és a Huawei közös csapat bemutatták az Okos Város megoldásokat a CeBIT 2017 rendezvényen

A Hexagon Geospatial büszkén jelentette be, hogy a Huawei-el közös csapatot alkotva Hannoverben, Németországban a CeBIT2017 Konferencián együtt bemutatták az Okos Városok fejlesztéséhez szükséges megoldásaikat. Huawei, az Információ és Kommunikáció technológia...

Intergraph informatikai megoldásai Vancouveri Téli Olimpián

Ismét jól vizsgázott az Intergraph bevetésirányítási rendszere

Az Intergraph(R) Incident Management informatikai megoldásaival sikeresen segített a  közbiztonság fenntartásában, és megkönnyítette a biztonsági szerveztek közötti interoperabilitást a XXI. Téli Olimpiai Játékok alatt.

Az olimpiai eseménysorozat támogatása során a mentőegységek és a tűzoltóság közötti kommunikációhoz az Integraph megoldásait használta mind az 1997-ben a British Columbia Állam által létrehozott vészhelyzeti kommunikációs rendszereket üzemeltető  E-Comm, mind a british columbiai Mentőszolgálat.


 

Az olimpiai eseménysorozat támogatása során a mentőegységek és a tűzoltóság közötti kommunikációhoz az Integraph megoldásait használta mind az 1997-ben a British Columbia Állam által létrehozott vészhelyzeti kommunikációs rendszereket üzemeltető  E-Comm, mind a british columbiai Mentőszolgálat.

  Az E-Comm 9-1-1 az Intergraph közbiztonsági informatikai megoldásainak segítségével fogadja British Columbia délnyugati régiójában a segélyhívószámról beérkező évente több, mint egy millió hívást. A hívásfogadások feldolgozásával párhuzamosan a kommunikációs központ 12 Tűzoltó-parancsnokság diszpécseri feladatait is ellátja Vancouver Metropolitain közigazgatási határain belül, beleértve az olimpiai helyszíneket is, mint Vancouver, Whistler és Richmond települések.


  Az Integraph integrált, és a felmerülő feladatokhoz könnyen skálázható megoldásainak köszönhetően sikeresen oldotta meg a megnövekedett bejelentések kezelését és a diszpécseri feladatokat, a XXI. Téli Olimpiai Játékok februári időszaka alatt is.

  A British Columbiai Mentőszolgálat ellátási területén több, mint 4,3 millió lakos él. A Téli Olimpia során megnövekedett a segélyhívások száma.Az Intergraph bevetési irányítási rendszere segítségével a felmerült több, mint 1530 eseményt is sikerrel oldották meg.
Az Intergraph által bevezetett rendszer továbbá támogatja a különböző szervek közti interoperabilitást jogi és beavatkozás-szervezési szinten is, ami szintén jelentősen segítette a gyors mentés illetve beavatkozás lehetőségét az Olimpia helyszínein.


  Az Intergraphnak világszerte komoly tapasztalatai vannak a jelentős eseményeket biztosító közbiztonság-informatikai rendszerek terén. Csupán néhány fontosabb eseményt kiemelve, az idei Téli Olimpia mellett az Intergraph rendszerét alkalmazták a G8 csúcson Olaszországban 2009 júliusában, a 2006-os Torinói Olimpián, a 2006-os Németországi Labdarúgó Világbajnokságon, a 2006-os Pánamerikai Játékokon Rio de Janieroban, valamint 2004-ben és 2009-ben az elnöki beiktató rendezvényeken Washingtonban.

   "Az Intergraph biztonsági rendszerei jelentik számunkra a kapcsolatot a mentőszolgálatok egységeivel, így biztosítva a leghatékonyabb közszolgáltatást" nyilatkozta BCAS Lower Mainland diszpécser központjának igazgatója. "Azzal, hogy az Olimpia rendezése miatt rajtunk a világ szeme, kiemelten fontos, hogy képesek legyünk még gyorsabban  és pontosabban kezelni segélyhívásokat. Az Intergraph rendszere olyan eszközt adott a kezünkbe, aminek segítségével feladatainkat jól tudjuk ellátni ...."


  "...Vancouver városa körülbelül 600.000, az agglomerációs településekkel együtt 2,2 millió polgár otthona. Az E-Comm 9-1-1 Intergraph alapú diszpécser rendszerének fontos szerepe van abban, hogy hatékonyan lássuk el bevetési irányítási feladatainkat.." nyilatkozta Doug Watson az E-Comm 9-1-1 igazgatóhelyettese.. " Ráadásul az Olimpia alatt jelentősen megnőtt az ideiglenes lakosság, de az egy éves előkészültnek köszönhetően, aminek fontos szerepe volt az Intergraph CAD (bevetés irányítási rendszer) rendszerével gyakorolt bevetési szenáriók gyakorlásának is..."

 "Az Intergraph közbiztonsági informatikai megoldásai bizonyítottak az olyan nagyszabású események biztosítása során, ahol a bevetésirányítás és a potenciális veszélyforrások detektálása fontos szerepet játszik..." mondta R. Hasey Wise az Intergraph elnöke. " Az integrált közbiztonság-informatikai megoldásaink biztosítják a megfelelő információkat, amelyek egy jobb és gyorsabb döntéshozatalhoz kellenek, életeket mentve meg ezzel, vagy az emberek vagyonát. Az Intergraph megtiszteltetésnek veszi, hogy a 2010-es vancouveri Téli Olimpia alatt az E-Comm 9-1-1és a helyi mentőszolgálat támogatásán keresztül közreműködhetett a sportolók és a szurkolók biztonságának védelmében.


Az Intergraph vezető informatikai szolgáltató a közbiztonság és közrendvédelem területén. Biztosítja  a  bevetés hatékonyságát, a jelentés elkészítését, kockázatelemzést és az adatok nyilvántartását is. A világon minden 12 ember biztonságát informatikai megoldásai révén az Intergraph szavatolja....

Megosztom:   Hozzáadás a Delicious-hoz Hozzáadás az Facebook-hoz Hozzáadás a Twitter-hez Hozzáadás a Google könyvjelzőkhöz Hozzáadás a Technorati-hoz Hozzáadás a Myspace-hez Hozzáadás a Yahoo-hoz Hozzáadás a Startlap-hoz Hozzáadás az IWIW-hez